EEN ROUTE AANMAKEN VIA GOOGLE MAPS - PROCEDURE

 1. Surf naar mymaps.google.be en log in met uw Google login gegevens.

 2. Klik op de rode knop   .

 3. Klik op de titel "Naamloze kaart", geef een naam en beschrijving voor de kaart en druk op de knop "opslaan".

 4. Zoom in op de kaart met de knoppen + en - in de rechter benedenhoek.

 5. Klik op het knopje "een lijn tekenen" en kies vervolgens "rijroute toevoegen".

 6. Klik op het beginpunt en teken vervolgens het traject uit. Na het aanklikken van de eindbestemming klikt u op de ENTER toets.

 7. Uw traject is getekend. Nu moet u de kaart enkel nog toegankelijk maken voor ons. Druk daarom op de knop "delen".

 8. Een nieuw venster opent zich. Standaard heeft enkel u toegang tot de kaart. Druk op de knop "wijzigen" om dit te veranderen.

 9. Een nieuw venster opent zich. Pas de instellingen aan naar "Link delen > Aan - iedereen met de link" en druk op de knop "opslaan".

 10. U ziet nu dat de instellingen zijn aangepast, "iedereen met de link mag weergeven". Kopieer de link bovenaan naar een document, zodat u deze kunt bewaren en klik op de knop "gereed" om de procedue af te ronden.

 11. Finaal moet u deze procedure 2 keer uitgevoerd hebben:

  1. Voor de heenrit het traject van het startpunt tot de oprit van de autostrade PLUS het traject vanaf de afrit van de autostrade tot de eindbestemming.
  2. Voor de terugrit het traject van het eindpunt tot de oprit van de autostrade PLUS het traject vanaf de afrit van de autostrade tot het startpunt.

  U heeft dus 2 links, die allemaal openbaar gemaakt moeten worden volgens bovenstaande procedure. In een volgende stap dient u deze links in een Excel bestand te plakken. Sluit dit venster en ga verder met de procedure.